Οι σκέψεις κι όλα τα κείμενα που θα βρεις σε αυτό το ιστολόγιο είναι ελεύθερα για όλους ανεξαιρέτως. Γράφω πρώτα και κύρια για εμένα, γιατί αν δεν το κάνω, θα νιώθω δυσφορία και δε θα κοιμάμαι τόσο καλά τα βράδια. Μοιράζομαι όμως αυτά τα γραπτά με τον κόσμο γιατί θα ήθελα να τον επηρεάσω, γιατί θα ήθελα να τον κάνω καλύτερο.

Η ζωή μας ωστόσο έχει κι απαιτήσεις, κι έτσι, δεν μπορώ να πω ότι δε χρειάζομαι τη στήριξή σου. Η στήριξη όμως θα ήθελα να προέρχεται από άτομα τα οποία τα πηγαίνουν καλά με τα δικά τους οικονομικά ζητήματα. Σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα να λάβω στήριξη από άτομα που ζουν τη ζωή τους όπως εγώ, μέσα στο άγχος και την αβεβαιότητα.

Για όποιον το επιθυμεί λοιπόν και το μπορεί υπάρχουν δύο τρόποι να συνεισφέρει στον άθλο μου για να συνεχίσω να επιβιώνω. Είτε μέσω δωρεάς με Paypal, είτε μέσω δωρεάς κάνοντας χρήση κάρτας.

Υ.Γ. Δεν επιδιώκω να ζήσω ως Blogger σε καμιά περίπτωση, κι όταν αναφέρομαι πιο πάνω στον άθλο για επιβίωση, το κάνω μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου στη ζωή μέσα από άλλους δρόμους, πιο συνήθεις όσον αφορά το εισόδημα κι έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια προκύψει μέσα από την ενασχόλησή μου με αυτό το ιστολόγιο θα αξιοποιηθεί κατάλληλα, είτε για σωματική είτε για πνευματική τροφή.


  • Απλή δωρεά μέσω Paypal.

Δωρεά μέσω Paypal

€1.00


  • Απλή δωρεά ή Συνδρομή μέσω κάρτας.
One-Time
Μηνιαία
Yearly

Δωρεά μιας φοράς

Μηνιαία Δωρεά

Ετήσια Δωρεά

Επιλογή Ποσού

€1,00
€5,00
€10,00
€1,00
€5,00
€10,00
€1,00
€5,00
€10,00

Ή Συμπλήρωση Επιθυμητού Ποσού


Η Συνεισφορά Σου Εκτιμάται.

Η Συνεισφορά Σου Εκτιμάται.

Η Συνεισφορά Σου Εκτιμάται.

ΔωρεάΔωρεάΔωρεά

* Οποιοσδήποτε επιθυμεί να λάβει πίσω τα χρήματά του, είτε γιατί έκανε λάθος, είτε γιατί το μετάνιωσε για κάποιον λόγο μπορεί να μου στείλει email στο email@stoxastis.gr και να μου ζητήσει να του τα επιστρέψω.